Referencia program

Útjára indítottuk az Indigo Körömszalon referencia programunkat. A programban való részvétel számos előnnyel jár a csatlakozó körömkozmetikusok számára. Szeretnél állandó vendégkört, és több megbecsülést? Legyél Te az a Körömkozmetikus, akihez nem csak azért járnak, „mert közel vagy”, hanem mert garantálni tudod az állandó minőséget, és tudást. Szeretnél szakmádban folyamatosan fejlődni? Tőlünk megkaphatod a folyamatos fejlődéshez, és a tökéletes szalonmunkához szükséges tudást, és hozzá a piac egyik legdinamikusabban fejlődő  prémium alapanyagát. Az Indigo a vendégek felé promótálja szakmai sikereidet. Az adott körzetben téged emelünk ki, mint az Indigo Nails magas minőségének képviselője, így az Országban bárki láthatja, hogy Te hozzánk tartozol. Ha elhivatott vagy, és szeretnéd közvetlen környezetedben a szakmabeliekkel tartani a kapcsolatot, és segíteni munkájukat, megszervezheted rendezvényeinket, oktatásainkat.

Szeretnél hozzánk tartozni?

Töltsd ki a jelentkezési lapot, és máris közelebb kerültél álmaidhoz, hamarosan tagja lehetsz az Indigo családnak.

A Jelentkezési lap innen tölthető le.

Figyelem! A referencia szalonok száma limitált!

Amit kérünk:

 • A kontrollált, minőségi munkavégzés
 • Az Indigo Nails alapanyagok használata

Amit biztosítunk:

 • Országos reklám (web oldalon, magazinokban: Garantált minőségű körmökért, keresse az Indigo Körömszalonokat országszerte!)
 • Promóciós anyagok plakát, névkártya, vendégkártya, stb.
 • Kedvezményes alapanyag vásárlási lehetőség
 • Kedvezményes továbbtanulási lehetőség
 • Folyamatos szakmai konzultációk
 • Az Indigo Körömszalon logo használata

A kedvezmények mértékét a felhasznált alapanyag mennyiségétől és az elvégzett munka minőségétől függően három szintre osztottuk.

1.szint:

1 Csillag: Havi, minimum 20,000 Ft értékű alapanyag vásárlás, alapszintű akril és porcelándíszítési ismeretek, Kocka és Mandula köröm építése zseléből, vagy porcelánból.

Kedvezmény: állandó 3% (a szezonális akciókkal nem összevonható)

2. szint:

2 Csillag: Havi, minimum 30,000 Ft értékű alapanyag vásárlás, alapszintű akril és porcelándíszítési ismeretek, Kocka, Mandula, Pipe köröm építése zseléből, vagy porcelánból.

Kedvezmény: állandó 5% (a szezonális akciókkal nem összevonható)

3. szint:

3 Csillag: Havi, minimum 50,000 Ft értékű alapanyag vásárlás, magas szintű akril, zselés, és porcelándíszítési ismeretek. Kocka, Pipe, Oroszmandula, és Stiletto köröm pontos építése zseléből, vagy porcelánból.

Kedvezmény: állandó 7% (a szezonális akciókkal nem összevonható)

Az Indigo Körömszalonok kedvezményei nem járnak automatikusan. A kedvezmények mértékét az elkészült munkák minősége nagyban befolyásolja, melyeket folyamatosan kontrollálunk.

Feltételek:

A kedvezmény igénybevétele először, a szerződéskötést követő harmadik hónap végén, visszamenőlegesen egy összegben vásárolható le. A negyedik hónap kezdetétől az alapkedvezmények állandósulnak.

 • Ha egymást követő három hónapig a vásárlások összértéke nem éri el az aktuális szintet, a kedvezmények automatikusan törlődnek, a logo használati jogosultság megszűnik.
 • Ha adott évben a havi vásárlások értéke háromszor nem éri el az aktuális szintet, a kedvezmények mértéke csökken.

Oktatási kedvezmények:

1 szint: csoportos képzésen: 3000 Ft

2 szint: csoportos képzésen: 4000 Ft

3 szint: csoportos képzésen: 5000 Ft

Szalontréning nálam!

Munka közben, hogy minden részlet a tiéd lehessen!!!

Mindenkinek, aki részt vesz referencia programunkban, és kedvezményesen veszi igénybe valamelyik tanfolyamot, lehetőséget biztosítok, hogy egy napra mellettem lehessen a szalonban, és munka közben lássa azokat a mozdulatokat, amiket a tanfolyamon már megtanult.

A programban résztvevők számára lehetőséget biztosítunk az Indigonails.hu weboldalon, a referencia szalonok menüben való megjelenésre.

Weboldalunkon megjelenítjük:

(A Neved alatt, külön oldalon)

 • Név, profilkép, cím, elérhetőségek, bemutatkozó szöveg, (miért téged…)
 • elkészült munkáid képei (galériában)
 • képek a szalonodról (vendégcsalogató)

Indigo Körömszalon & Shop

Miután alaposan megismerted alapanyagaink tulajdonságait, segítheted a többiek alapanyag használatát.

Ha kedved van, és lehetőségeid engedik, szolgáld ki Te Indigo Nails alapanyagokkal a környezetedben dolgozó szakmabelieket.

Külön megállapodásban rögzített feltételek szerint az Indigo Nails alapanyagok ékesíthetik szalonodat.