EXTRA KÖRÖM interjú - Max Course

Max Course ... egy profi körmösért! 5 éve vagyok a pályán, 3,5 éve oktatok, kis csoportos és egyéni képzésekkel. Imádok oktatni, segíteni a hozzám fordulóknak. Jó látni a tanulóimon az átalakulást, ahogy a tanfolyam elvégzése után boldogan, tele új információkkal, és friss tudással, izgatottan mennek el tőlem. Örülök az örömüknek, hogy hozzá tudok tenni valami újat, valami pluszt a meglévő tapasztalataikhoz. Fontosnak tartom, hogy úgy tudjunk dolgozni a mindennapokban, hogy olyan munkát érvényesítsünk vendégeink körében, amit mi szeretnénk...

5 éve vagyok a pályán, 3,5 éve oktatok, kis csoportos, és egyéni képzésekkel. Imádok oktatni, segíteni a hozzám fordulóknak. Jó látni tanulóimon az átalakulást, ahogy a tanfolyam elvégzése után boldogan, tele új információkkal, és friss tudással, izgatottan mennek el tőlem. Örülök, az örömüknek, hogy hozzá tudok tenni valami újat, valami pluszt a meglévő tapasztalataikhoz. Fontosnak tartom, hogy úgy tudjunk dolgozni a mindennapokban, hogy olyan munkákat érvényesítsünk vendégeink körében, amit mi szeretnénk, ami lelkünknek jó, legyünk egyediek, és pótolhatatlanok! Az elmúlt 3,5 fél év tapasztalatai sarkaltak arra, hogy olyan képzési formát alakítsak ki, ami az eddigieknél még hatékonyabban segíti a tanulóimat. A körömszakma napról napra fejlődik, az újabbnál újabb technikák, a megbízható alapanyagok mindenki számára lehetővé teszik az egyediséget. Éljünk a lehetőséggel, merjünk nagyot lépni, és válasszuk ki, a saját szeletünket!

Ebben segít neked, a MaxCourse.

Sok olyan tanulóval találkozok, akik ügyesek, kreatívak, de mégsem tudják mindennapi munkájukban különleges tudásukat érvényesíteni. Nem tudják az újdonságokat elfogadtatni vendégeikkel, vagy nem is mernek belevágni az új dolgok bevezetésébe, mert azt gondolják: „nálam ezt úgy se…”

A MaxCourse képzéssorozat, felmérve a tanuló pillanatnyi tudását nyújt alternatívákat a problémák megoldásához, és a továbbhaladáshoz. A képzések felépítése igazodik a tanuló saját tempójához, és igényeihez. A legmodernebb technikákat tartalmazó képzések sorozata, garantáltan felkészíti a hozzám forduló tanulót arra, hogy magabiztos tudással, magabiztos fellépéssel rövid időn belül sikeres szakemberré váljon.

- Hogyan lehet biztos vendégköröd?

- Hogyan tudod vendégeid érdeklődését felkelteni a különlegességek iránt?

- Hogyan érd el, hogy vendégeid végigüljék a többórás munkát?

- Hogyan tudod magasabb áraidat érvényesíteni?

Ugye ismerős kérdések ezek…

A MaxCourse válasz mindezekre!

Olyan, személyre szabott egyéni képzést kapsz, amelyen a Te fejlődésed a cél, saját tempódban haladhatsz, garantáltan megkapod a maximális odafigyelést, az egyedi felkészítést, a legmodernebb építési és díszítési technikákat. Megalapozva ezzel hosszútávra a magabiztos profi tudást, mely garantáltan nem marad siker nélkül!

Szeretettel várok minden sikerre vágyó, szakmájában érvényesülni kívánó körömkozmetikust!

További információk

  • Alcím: - 2014 április
Tovább a kategóriában: « EXTRA KÖRÖM interjú