EXTRA KÖRÖM interjú

Mottóm: A test és a lélek ékszere a műköröm! "25 éve rajongok a műkörömért, mindig is nagyon tetszett, és vonzott ez a szakma. Ingatlanközvetítőként dolgoztam, amikor megszületett első gyermekem Hanna, majd 15 hónapra rá Ákos. Azt tudtam, hogy a gyerekek mellett már nagyon nehéz lesz újra ingatlanosként dolgozni. Ekkor határoztam el, szakmát váltok: KÖRMÖS leszek! Ennek már lassan 5 éve. Soha nem felejtem el az első reakciókat a családban... Egyedül férjem volt az, aki látta bennem, és ebben a csodálatos, kreatív szakmában a lehetőséget."

Mottóm: A test és a lélek ékszere a műköröm!

25 éve rajongok a műkörömért, mindig is nagyon tetszett, és vonzott ez a szakma. Ingatlanközvetítőként dolgoztam, amikor megszületett első gyermekem Hanna, majd 15 hónapra rá Ákos. Azt tudtam, hogy a gyerekek mellett már nagyon nehéz lesz újra ingatlanosként dolgozni. Ekkor határoztam el, szakmát váltok: KÖRMÖS leszek! Ennek már lassan 5 éve. Soha nem felejtem el az első reakciókat a családban…. Nem igazán örültek neki, le akartak beszélni róla. Egyedül férjem volt az, aki látta bennem, és ebben a csodálatos, kreatív szakmában a lehetőséget. Azt mondta rendben, vágjunk bele, de csináljuk másképp…

Így indult az én körmös pályafutásom, picit másképp.

Célomul tűztem ki, hogy vendégeimmel megismertessem, a minőségi körömépítést, a különleges formákat, és díszítéseket. Úgy éreztem, egy saját szalon lesz a legalkalmasabb arra, hogy az általam megálmodott módon tudjam fogadni leendő vendégeimet. Arra törekedtem, hogy vendégeim arcán az örömöt lássam, mikor egy tartalmas beszélgetés közben elkészül körmük, melyet ékszerként viselhetnek. Fontosnak tartom, hogy a vendégek számára a körömépítés egy különleges élmény legyen, és magával ragadó látványt nyújtson az elkészült munka. Vendégeimet bizalmasan beavatom a körömépítés rejtelmeibe, így értékelni tudják a körmök kidolgozására szánt időt, és energiát. Rövid idő alatt sikerült elérnem azt, hogy a kidolgozott, minőségi munka, lett a szalonom védjegye. A hozzám érkező körömimádók, elfogadják, és nem sajnálják a körömépítésre szánt hosszú időt. Azt mondják ezek az Ő szépülős pillanataik, ami havonta egyszer megilleti őket, mert tudják, hogy a tőlem kapott körömtől különlegesnek érezhetik magukat. A szakmai felkészültség, a munka kidolgozottsága, csak az egyik része a tartós szép körmök elkészítésének, a másik nagyon fontos része a gondosan megválasztott alapanyag.

A kezdetekhez képest ma már nem csak körömépítéssel foglalkozok. Európa egyik legdinamikusabban fejlődő alapanyagának az Indigo Nails-nek vagyok a hazai forgalmazója, és oktatója. Az Indigo Nails magyarországi oktatójaként azon dolgozok, hogy iránymutatást adjak a frissen végzett, vagy tudásukat bővíteni vágyó szakembereknek.

- Hol ismerkedtél meg az INDIGO márkával? Mit kell tudni erről az anyagról?

1,5 évvel ezelőtt a véletlen műve volt, hogy rátaláltunk az Indigo Nails alapanyagaira, bár tudom, véletlenek nincsenek...

Egy gyönyörű körömről készült fotó volt az, ami elvezetett az Indigo –hoz!

Mikor megláttam, megbabonázott. Elkezdtem keresni ki készítette, és milyen alapanyagból. Addig még sosem hallottam az Indigo Nails Lab nevet… Gyorsan rátaláltam a gyártóra, és nem tudom milyen bátorság szállt meg, de írtam nekik egy levelet. Még aznap éjjel választ kaptam rá! Így ismertem meg a cég tulajdonosait, és egyik pillanatról a másikra lett egy új Családom!

A velük töltött idő alatt rengeteget tanultunk bizalomról, őszinteségről, és együttműködésről. Példaértékű, és tanulandó az a profizmus, ahogy cégüket vezetik.

Náluk fő szempont egymás segítése, és egymás munkájának megbecsülése, tisztelete. Közös a cél, és mindenki tudja, hogy csak együtt tudunk eljutni oda, ahova szeretnénk!

Az anyagok minősége és sokszínűsége önmagáért beszél. Még csak néhány éve létezik az Indigo, de már nagyon sok helyen bizonyított, és sikere töretlen. A legújabb technológiával készülő termékek, az aktuális trendeket képviselik a piacon. Az Indigo építő anyagai erősek, és nagyon jó a tapadásuk, bírják a mindennapok kihívásait. Sokoldalúsága, és kompromisszumot nem tűrő minősége, minden piaci igényt kielégítenek. Az Indigo Nails alapanyagok tulajdonságairól, és valódi minőségéről, teljes képet kaphatnak a bemutatótermünkbe látogató szakemberek, ahol vásárlás előtt minden terméket ki próbálhatnak. Akiknek nincs lehetőségük a pécsi bemutatótermet felkeresni, azoknak a www.indigonails.hu internetes áruház nyújt segítséget.

Most ránk vár az a csodás feladat, hogy Magyarországon mindenkivel megismertessük az Indigo Nails alapanyagokat. Köszönöm a bizalmat azoknak, akik már kipróbálták termékeinket, és nagyon örülök a sok pozitív visszajelzésnek. Mindez, azt igazolja, hogy jól döntöttünk, mikor az Indigo anyagait Magyarországra hoztuk.

- Kikből áll az INDIGO hazai csapata?

Hihetetlenül boldog vagyok, hogy ehhez a sokoldalú alapanyaghoz megtaláltam, egy szintén sokoldalú, kreatív, és elhivatott csapatot. Az Indigo magyarországi csapatának tagjai és oktatói: Fehérvári Aliz, Fábián Dia, Szatmári Adrienn, Péter Andrea, Varga Eszter, és Balogh Brigitta. Ők azok, akikkel közösen tervezzük, és alakítjuk az Indigo magyarországi jövőjét. Mindenki találkozhat velük rendezvényeinken, és tanfolyamainkon, ahol a legjobb tudásukat nyújtva, hatalmas lelkesedéssel mutatják be alapanyagaink sokoldalú felhasználhatóságát, és állnak mindazon szakemberek rendelkezésére, akik termékeink iránt érdeklődnek, vagy tudásukat szeretnék bővíteni. Csapatunk tagjainál, szintén lehetőséget biztosítunk az anyagok megtekintésére, kipróbálására. Így Pécsen kívül, Szegeden, Szekszárdon, és Kaposváron, is elérhetőek termékeink.

- Milyen tanfolyamaitok, rendezvényeitek vannak?

Folyamatosan induló szakmai továbbképzéseinken mind a technikai, mind a díszítő képzések elérhetőek. Tanfolyamainkon, a szalonmunkában, és a szalonmunkán túlmutató művészi körömépítésben is jól használható tudás mellett, olyan szemléletet adunk át tanulóinknak, ami hosszú időre megalapozza, mindennapi biztos munkájukat, és irányvonalat mutat a sikeresség felé vezető úton. A szintekre osztott tananyagokból mindenki a neki megfelelő témakörből választhat. Kis létszámú képzéseink lehetővé teszik, hogy mindenkire maximális figyelmet tudjunk fordítani. Komplex technikai képzéseinken a formai és építési sajátosságok mellett, az optimális anyagfelhasználást is megtanítjuk, hogy ne csak szépen, hanem gazdaságosan tudjanak tanulóink dolgozni. Csoportos tanfolyamaink mellett egyéni képzésekre is van lehetőség. Ez évtől útjára indítottuk a teljes mértékben személyre szabott két, illetve három napos egyéni maxCourse programot. A program lehetővé teszi minden körömkozmetikus számára, hogy olyan intenzív képzésen vehessen részt, ami az Ő igényeihez mérten van kialakítva. A „kötelező” technikai, vagy díszítő fogásokon kívül, nagyon sok hasznos információhoz juthat, ami segíti mindennapi munkájában.

Fontosnak tartjuk, hogy a tananyag elsajátítása előtt, felmérjük tanulóink tényleges tudását, és ehhez mérten személyre szabva alakítjuk a tananyagot. Így, mindenki azt a tudást kapja, amire a legjobban szüksége van. Képzéseink után, lehetőséget biztosítunk a tananyaggal kapcsolatos későbbi konzultációkra. Ezzel segítséget nyújtunk abban, hogy munkájuk során, jobban, hatékonyabban tudják alkalmazni a megszerzett tudást.

Az Indigo csapat oktatásai, szervezők segítségével, az ország bármely pontján elérhetőek. Képzéseinken az Indigo Nails alapanyagaival dolgozunk, ezeket minden tanuló számára ingyenesen biztosítjuk, így tanulóink kötelezettségek nélkül kipróbálhatják anyagainkat.

Tanfolyamainkon túl, az Indigo Day ingyenes szakmai rendezvényeinken találkozhatnak velünk a körmös szakma képviselői. Itt, az aktuális újdonságok bemutatásán túl színvonalas termék és körömbemutatókkal várunk mindenkit. Természetesen az Indigo Day rendezvényeken is, minden termékünk megtekinthető, és kipróbálható!

- Milyen szemléletet képviseltek az INDIGONÁL? Mi a mottótok?

Az Indigo, több mint alapanyag. Stílus, életérzés, dinamizmus.

Az Indigo, több mint alapanyag. Stílus, életérzés, dinamizmus. A magyarországi Indigo team azon dolgozik, hogy megismertesse a szakemberekkel, és általuk a vendégekkel azt a fajta szemléletet, amely megteremti az igényt az igényességre. Olyan csodálatos, sokoldalú, kreatív ez a szakma, és rohamtempóban fejlődik. Újak a technikák, újak az alapanyagok, és ezáltal újak a lehetőségek. A hagyományos szalonmunkából haladunk a művészi körömépítés, és díszítés felé. Azt gondolom ezt a vendégeinkkel is meg kell ismertetni. Kommunikálni kell, hisz rajtunk szakmabelieken múlik az, hogy mit ismertetünk meg vendégeinkkel, és hogy hogyan. Mi, ebben segítünk! A körmös szakma olyan szeletét képviseljük, amiben megmutatjuk tanulóinknak, vendégeinknek azt, hogy mennyire fontos a kidolgozott, minőségi munka, és mellette a teljes körű magas szintű szolgáltatás, hogy a különlegességekre is van igény, és a mindennapokban is lehet a műköröm ékszer a kezünkön.

Ehhez a szemlélethez fantasztikus partner az Indigo. Forradalmi, dinamikus, és észbontóan jó!

- Merre haladtok? Milyen terveitek vannak a közeljövőben?

A Jövőbeni tervek közt szerepel az OKJ –s alapképzés, hogy már az első pillanattól, segíthessük a tanulni vágyókat. Ez ügyben, már folynak a tárgyalások, így a közeljövőben ez is elérhetővé válik az Indigo színeiben. Hamarosan útjára indul az Indigo VIP partner program, amivel a szakmabeliek, és vendégeik közti kapcsolatot szeretnénk szorosabbá tenni, de ez még titok. Szeretnénk kibővíteni a már működő Indigo Körömszalon programot, ami minden körmös számára lehetővé teszi, hogy csatlakozzon hozzánk és hosszútávon élvezhesse, az Indigo Nails támogatását.

További információk

  • Alcím: - 2014 február